Olay, Karasu İlçesi Kaıasu-Akçakoca Yolu üzerindeki bir geri dönüşüm tesisinde öğle saatlerinde yaşandı.
Tesis çalışanı 56 yaşındaki Melih Şahin, malzeme yüklemek için kapalı alana giren iş makinasmın yağını değiştirmek için kepçenin alt kısmına geçti.
Aracın yukarı doğru kaldırılmış olan kepçe kısmı işçi kontrol yaptığı sırada nedeni bilinmeyen bir şekilde boşaldı.
Tonlarca ağırlıktaki kepçe, altında bulunan işçinin üzerine düştü. Kepçeyle iş makinası arasında sıkışan işçi feci şekilde can verdi.
Çalışma arkadaşları talihsiz işçiyi iş makinasmın altında kanlar içinde görünce durumu 112 ve itfaiyeye bildirdi.
Sağlık ekipleri Şahin’in öldüğünü tespit etti. Çalışanlar arkadaşlarının cenazesi başında gözyaşları dökerken Şahin’in cansız bedeni yapılan savcılık incelemesinin ardından otopsi için Sakarya Eğitm ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü Otopsi Merkezi’ııe gönderildi.
Olayda herhangi bir ihmal olup olmadığı araştırılıyor.